Klima servis KMB Beograd – servis i održavanje klima uredjaja

Naš servis je nastao sa idejom da na tržištu, pre svega Grada Beograda, podigne kvalitet usluge klimatizacije i ventilacije stambenog i poslovnog prostora. Klima servis KMB Bg je servis klima uređaja i odvlaživača vazduha koji će Vam svojim znanjem, iskustvom a pre svega ljubaznošću pružiti sve vrste usluga vezanih za klima uređaje i odvlaživače vazduha. Naša osnovna delatnost je instalacija, održavanje i popravka kućnih (RAC) split sistema kao i komercijalnih (CAC) i Single, Multi i VRF(VRV) sistema. Bavimo se održavanjem sistema svih poznatih brendova koji su zastupljeni na našem tržištu kao što su Midea, Samsung, Panasonic, Fujitsu, Mitsubishi i mnogi drugi a specijalizovani smo za LG uređaje. Dobro poznajemo inverter klima uređaje i klimatizaciju server soba. Pored toga pružamo usluge instalacije ventilacionih sistema za diskoteke kafiće, igraonice i sl. Naši serviseri poseduju veliko iskustvo kao i odgovarajuće sertifikate.

Specijalizovani smo servis za održavanje uređaja za odvlaživanje vazduha tzv. “odvlaživača” i zaštitu od smrzavanja oluka, stepeništa cevovoda, rampi i sl.
Takođe klijentima nudimo usluge projektovanja ventilacionih i klimatizacionih sistema izrađenih od strane licenciranih mašinskih i elektro inženjera. 
Naši klijenti su  važne državne institucije, renomirane domaće i strane kompanije i veliki broj fizičkih lica.

Naš servis posluje u saradnji sa preduzećem Klima BG solutions doo sa sedištem u Beogradu u Republici Srbiji. Detalje o našem preduzeću možete pogledati ovde