PREČISTAČI VAZDUHA

Idealni za vaš dom. Zaštite se od virusa i bakterija iz vazduha kao i od grinja koristeći naše proizvode.

Prečistači ili prečišćivači vazduha su pre svega uređaji namenjeni za kućnu upotrebu i služe za tretiranje vazduha kako u stambenom tako i u poslovnom prostoru.

Kvalitet prečišćenog vazduha zavisi od broja nivoa filtracije vazduha. Kod jeftinijih uređaja imamo tri ili četiri nivoa, dok kod skupljih se broj koraka filtracije kreće i do osam. 

 

UZROCI ZAGAĐENJA VAZDUHA

Najveći zagađivači vazduha u gradovima su saobraćaj, industrija, toplane koje koriste tečna i čvrsta goriva za grejanje i pušački dim, a van gradova pesticidi i druga hemijska sredstva koja se koriste u poljoprivredi. Ovi zagađivači u vazduhu emituju teške metale kao što su olovo, živa, čađ, ugljen-monoksid, benzen, azot-dioksid i formaldehid.

UTICAJ NA ZDRAVLJE

U svim ovim supstancama se nalazi značajni broj slobodnih radikala koji disanjem dospevaju u naš organizam i mogu izazvati štetne hemijske reakcije kao što su: alergije, astma, a u ekstremnim slučajevima i trovanje. Zbog toga je kontrola čistoće vazduha od izuzetnog značaja za zdrav život.

KONTROLA KVALITETA VAZDUHA

Pošto ne možemo kontrolisati kvalitet spoljašnjeg vazduha, najbolje je da kvalitet vazduha kontrolišemo u svom mikro okruženju, a to je naš stambeni i radni prostor.

Zbog toga su naši prečistači vazduha idealan izbor za vas. Oni će vam pružiti čist vazduh i komfor kakav zaslužujete.

Mi nudimo rešenje za vas.

Klima servis Bg se bavi uvozom i distribucijom kućnih prečistača vazduha renomiranog svetskog proizvođača DAIKIN  kao i mnogih drugih.

Našu detaljnu ponudu možete pogledati klikom na sledeće dugme:

 

Pogledajte kompletnu ponudu prečistača vazduha